Maatschappelijke verantwoordelijkheid

  • Het project om traditionele boilers te vervangen door milieuvriendelijke

Met de komst van de herfst en de winter, heeft een smog zich om China gewikkeld. Grote steden zullen langzaamaan omhuld worden door smog, wat zorgt voor een grote leed aan maatschappelijke ontwikkeling en de algemene gezondheid. Diverse plaatsen hebben een beleid ingevoerd om traditionele boilers te vervangen door milieuvriendelijke varianten. Power World heeft zich bij deze energiebesparende en uitstoot verminderende missie gevoegd. Op dit moment hebben onze projecten zich verspreid over heel China om talloze plaatsen en ontelbare mensen warmte te leveren.

  • Het promoten van de “koolstof neutrale” strategie

Het bereiken van de koolstof piek in 2030 en koolstof neutraliteit in 2060 zijn grote strategische beslissingen die gemaakt zijn door China, gebaseerd op de verantwoordelijk om het bouwen van een gemeenschap te promoten. Hierbij is een gezamenlijke toekomst voor de mensheid en zijn de inherente vereisten van het bereiken van duurzame ontwikkeling belangrijke aspecten.

De zogenoemde koolstof piek betekent dat de totale hoeveelheid van de uitstoot van koolstofdioxide een historische piek bereikt waarna deze geleidelijk fluctueert en vervolgens gestaag af zal nemen. Koolstof neutraliteit refereert naar het recyclen van uitgestoten koolstofdioxide door middel van energie conservatie, een reductie van uitstoot, energievervanging en industriële aanpassing met “nul uitstoot” als ultiem doel om te behalen. Power World doet zijn uiterste aandeel om hun vermogen te delen voor de strategie van China.

  • De warmte van de aloude stad Pingyao

De aloude stad Pingyao in China ligt in het centrale deel van de Shanxi provincie en heeft een geschiedenis van bestaan van meer dan 2.700 jaar. De stad heeft basiskenmerken behouden van een provinciestad tijdens de Ming en Qing dynastie. Pingyao is de meest complete, aloude stad in het etnische Han regio van China. In januari, toen de temperatuur in de stad alarmerend laag was, werden traditionele boilers en airco’s gebruikt om warmte te creëren, welke niet milieuvriendelijk waren. Power World had zorgen dat de stad vervuild zou worden door deze producten, waardoor de keuze om warmte op een betere manier te verzorgen werd genomen.