Projectbezoek PW050 monoblock

juni 17, 2023

Onder de stralende zon met temperaturen >25ºC waren we aanwezig bij de ingebruikname van onze monoblock PW050 (R32) warmtepomp.

Dankzij de professionele installatie van Installatiebedrijf gebr. ter Bille uit Lichtenvoorde was de oplevering eenvoudig. Bij aankomst was de warmtepomp reeds aangesloten op het buffervat en de hygiëneboiler en werd de bestaande CV ketel van de muur gedemonteerd.
Het betreft hier een all-electric opstelling waarbij de warmtepomp de gehele verwarming zelfstandig voorziet en het sanitairwater verwarmd tot comfortabel warme temperaturen.

Het bedieningspaneel van de warmtepomp zorgt voor eenvoudig bedieningsgemak. Samen met de installateur en de opdrachtgever zijn we het menu doorgelopen. De aangepaste instellingen zijn gebaseerd op de gezinssamenstelling en de comfort wensen van de opdrachtgever.

De warmtepomp is aangesloten op een 200L Powerworld buffervat (verwarming) en 300L Powerworld hygiëneboiler (sanitairwater). De opdrachtgever kan comfortabel in bad terwijl de warmtepomp in de winter een minimaal aantal opstartmomenten kent dankzij het 200L buffervat.

We wensen de opdrachtgever veel plezier en comfort toe met deze mooie installatie en bedanken Installatiebedrijf gebr. ter Bille voor de professionele installatie.

Wilt u meer weten van deze installatie? Neem dan contact op, of bezoek de productpagina van deze warmtepomp