Europees Service Centre volop in bedrijf

april 1, 2024

Na de succesvolle beurs MCE in Italië hebben we afgelopen weken een technische- en een commerciële training gegeven in het Europese Service Centre in Nederland.

commerciële training 21-03-2024

Wat vooraf ging…

per 01-09-2023 is het Europese Service Centre in Nederland actief. Van hieruit worden reserve onderdelen geleverd, trainingen verzorgd aan (Europese) installateurs en klanten ontvangen.


In juli 2023 is de handtekening gezet, nadat de ruimte gereed gemaakt is. De showroom tevens Service Centre is gevuld met R410A splitunit warmtepompen, R32 warmtepompen, R290 warmtepompen, buffervaten en hygiëneboilers.

aanbrengen van logo Powerworld en de tekst European Service Centre

Het resultaat mag er zijn!


En dan de praktijk…

Afgelopen weken zijn er 2 trainingen gegeven. Collega Kaser verzorgde de commerciële training aan wederverkopers van Powerworld warmtepompen. De opkomst was groot waarbij we dieper ingingen op de (commerciële) eigenschappen van de producten, van de fabriek en de aftersales. Een geslaagde dag!Collega Susan en Daniël verzorgen de technische training. Op verzoek van het Service Centre en de bezoekers was deze training afgestemd op de R290 collectie. Naast de basis informatie hoe de warmtepomp aan te sluiten, en parameters in te stellen zijn we dieper ingegaan op IoT. Het online platform geeft de engineers en het Europees Service Centre de mogelijkheid locale Powerworld warmtepompen live te monitoren.
Deze unieke service geeft bij calamiteiten een snellere reactie tijd, en verhoogt de analyse van de storing. Hierdoor kan de installateur daadkrachtig te werk gaan bij de warmtepomp.

onderwerpen IoT presentatie

De bezoekers waren zowel verkopers van Powerworld warmtepompen als installateurs van warmtepompen.
Na de presentatie was er alom lof over de kwaliteit van het Service Centre, de presentatie als de eigenschappen van de warmtepompen.


Susan en Daniël bedankt voor het delen van de technische kennis.

Bent u ook benieuwd naar onze producten. Of wilt u zelf het Europees Service Centre bezoeken? Neem dan contact met ons op.