Beursbericht: MCE 2024 Milaan (IT)

februari 5, 2024

Met veel genoegen nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan de prestigieuze MCE 2024 – Mostra Convegno Expocomfort Exhibition. Het toonaangevende wereldwijde evenement voor de sectoren HVAC+R, hernieuwbare bronnen, energie-efficiëntie en water.


MCE is de unieke beurs en het mondiale evenement waar bedrijven in de sectoren HVAC+R, hernieuwbare bronnen, energie-efficiëntie en water samenkomen en de nieuwste technologieën, oplossingen en systemen voor slimme gebouwen in commerciële, industriële en huishoudelijke residentiële sectoren presenteren.

datum:12 – 15 maart 2024
locatie:Fiera Milaan
stand:hal 1, P11

Door ons te bezoeken bent u getuige van de onthulling van onze laatste ontwikkelingen. De hydrobox en de hybride warmtepomp. Spreekt u gerust een van onze collega’s aan om al uw vragen te stellen of u te laten informeren wat deze producten voor u kunnen betekenen.
Deze beurs is interessant voor zowel consumenten, installateurs als voorstellende organisaties.
Lukt het u niet om aanwezig te zijn? In de fabrieksshowroom in Nederland zijn deze modellen aanwezig. Neem contact met ons op om de showroom te bezoeken.

Om uw tickets voor MCE veilig te stellen, gaat u naar het officiële voorverkoopkanaal. Klik hier voor de juiste pagina.

We hopen van harte dat u onze uitnodiging accepteert en ons bezoekt op MCE 2024. Laten we samen de toekomst van energie-efficiënte oplossingen voor slimme gebouwen verkennen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op onze stand en te bespreken hoe de warmtepompen van Powerworld uw projecten kunnen transformeren!