hoogste punt bereikt!

februari 12, 2024

Op 23 januari, aan het begin van het nieuwe jaar, werd de topceremonie van Powerworld Huizhou Intelligent Manufacturing Industrial Park met succes gehouden! Sinds de baanbrekende ceremonie op 9 juni 2023 plaatsvond, werd in slechts zeven maanden tijd de eerste fase van het project van 80.000 vierkante meter vandaag afgesloten, wat een “goede start” in 2024 betekende!


Smart Industrial Park zal een solide basis leggen voor hoogwaardige ontwikkeling

Tijdens de topceremonie hield voorzitter Li Xianghong een toespraak, waarin hij de aanwezigheid van leiders en gasten hartelijk verwelkomde. Hij sprak zijn dank uit voor de steun van de overheid, de coördinatie en gezamenlijke inspanningen van alle deelnemende bouwbedrijven en bouwers, evenals de zorg en het vertrouwen van partners en vrienden uit verschillende sectoren van de samenleving.


Voorzitter Li zei dat de bouw van Powerworld Huizhou Intelligent Manufacturing Industrial Park van groot belang is voor de digitale ontwikkeling van Powerworld. De afgelopen jaren heeft Powerworld een versnelde groei doorgemaakt, waardoor zijn voetafdruk in de warmtepompindustrie is uitgebreid en opmerkelijke onderscheidingen en prestaties zijn behaald. De oprichting van Powerworld Huizhou Intelligent Manufacturing Industrial Park heeft tot doel het automatiserings-, informatiserings- en intelligentieniveau van de productie van warmtepompen aanzienlijk te verbeteren, waardoor de basis voor hoogwaardige bedrijfsontwikkeling wordt verstevigd en de versnelde bedrijfsgroei beter wordt ondersteund.


Het Powerworld Huizhou Intelligent Manufacturing Industrial Park-project beslaat een totale oppervlakte van ongeveer 200.000 vierkante meter. De bouw begon in juni 2023 en de eerste fase, die 80.000 vierkante meter beslaat, bereikte met succes de topceremonie in januari 2024. Het oppervlak met één verdieping bedraagt ​​10.000 vierkante meter, met een draagvermogen van 1,5 ton per vierkante meter en een hoogte van 6,5 niveaus. De officiële start van de productie en exploitatie van het park is gepland in juni 2024. Powerworld zet zich in voor het bevorderen van de hoogwaardige en snelle ontwikkeling van de lucht-warmtepompindustrie door zich te concentreren op de bouw van een demonstratiebasis voor de geautomatiseerde en intelligente productie van warmtepompen. Het heeft tot doel een aanzienlijke bijdrage te leveren aan de hoogwaardige ontwikkeling van de lucht-warmtepompindustrie.


Het hoogtepunt van de eerste fase markeert een belangrijke mijlpaal in de bouw van het Powerworld Huizhou Intelligent Manufacturing Industrial Park. Het legt een solide basis voor de daaropvolgende werkzaamheden van het project en betekent dat het project volgens planning zal worden voltooid en in gebruik zal worden genomen, terwijl de kwaliteit en veiligheid van de bouw worden gewaarborgd.


Als mijlpaalproject voor de digitale en geautomatiseerde intelligente productie van Powerworld zal het Huizhou Intelligent Manufacturing Industrial Park de groene productie leiden door middel van technologische innovatie. Het heeft tot doel een hoogwaardige, intelligente en professionele groene industriële basis voor nieuwe energie op te bouwen die onderzoek, industrie, cultuur en ecologie integreert.


Na voltooiing zal het project gebruik maken van geavanceerde digitale en intelligente technologieën om productieprocessen te optimaliseren en de automatiserings- en managementniveaus aanzienlijk te verbeteren. Van procestechnologie-innovatie tot verbetering van de productprestaties, van geautomatiseerde productie tot intelligente productie: er zal een alomvattende digitale transformatie worden bereikt om het concurrentievermogen van Powerworld op het gebied van de productie van warmtepompen verder te vergroten.


Laten we een nieuwe horizon omarmen en met hernieuwde vastberadenheid verder gaan om door te gaan met het creëren van een glorieus hoofdstuk.

De gouden schep die de grond omschept, betekent rijkdom en geluk. De laatste vierkante meter betonstortwerk voor de eerste fase van het Powerworld Huizhou Industrial Park-project werd voltooid door leiders en gasten die de ceremonie bijwoonden. De topping-out ceremonie werd officieel een succes verklaard!