De derde nieuwe intelligente productiebasis van Powerworld zal in mei 2024 groots worden geopend!

januari 1, 2024

De derde grootschalige moderne intelligente productiebasis van Powerworld in Huizhou City zal eind mei 2024 officieel in gebruik worden genomen. De productiebasis beslaat een totale oppervlakte van ongeveer 140.000 vierkante meter en beschikt over 9 moderne fabriekswerkplaatsen. De constructie ervan zal het bedrijf voorzien van een ruime, efficiënte en intelligente productieomgeving, die voldoende ruimte biedt voor de toekomstige ontwikkeling van het bedrijf.

simulatie nieuwbouw

Nieuwe fabriek opent mei 2024!

De productiebasis van Huizhou is uniek vanwege de flexibele combinatie van functionele ruimte-indelingen. Afhankelijk van het zakelijke aandeel van de onderneming worden standaardlagen van verschillende afmetingen zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan specifieke productiebehoeften en de grote ruimtevereisten van specifieke productie. Deze gemengde, intensieve en efficiënte ruimtelijke indeling stelt Powerworld in staat verticale en horizontale productielijnen te organiseren om het productieproces te optimaliseren en aan intelligente behoeften te voldoen.

nieuwbouw, december 2023

De voltooiing van de Huizhou-productiebasis zal enorme ontwikkelingsmogelijkheden voor de onderneming bieden.

In de eerste plaats is de basis grootschalig en biedt plaats aan meer geavanceerde productieapparatuur en personeel, waardoor bedrijven solide ondersteuning krijgen bij het uitbreiden van de productiecapaciteit.
Ten tweede zullen intelligent ontwerp en apparatuur de productie-efficiëntie aanzienlijk verbeteren, de productiekosten verlagen en de productkwaliteit en het concurrentievermogen verbeteren. Bovendien is de basis uitgerust met geavanceerde logistieke systemen en opslagfaciliteiten om te voldoen aan de behoeften van het bedrijf op het gebied van supply chain management en orderdistributie.

Naast geavanceerde hardwareapparatuur zal de het management een professioneel technisch R&D-team opzetten om te voldoen aan de behoeften van ondernemingen op het gebied van technologie, R&D en productietechnologie, advies en begeleiding, afdelingen te helpen productieprocessen te optimaliseren en de productkwaliteit te verbeteren, en de uitgebreide R&D van de onderneming verder te verbeteren. Tevens zal het management de capaciteiten en innovatiecapaciteiten van Powerworld helpen de concurrentievoordelen te behouden op het gebied van onderzoek en ontwikkeling op het gebied van nieuwe energietechnologie.

De voltooiing en inbedrijfstelling van de intelligente productiebasis van Powerworld zal zeker de invloed van Powerworld op het gebied van nieuwe energie-intelligente productie verder vergroten, mondiale klanten betere en efficiëntere oplossingen voor nieuwe energieproducten bieden en de nieuwe trend van nieuwe energieproductie in de toekomst leiden. We kijken uit naar de officiële werking van de intelligente productiebasis van Powerworld, die nog meer verrassingen en innovaties voor de industrie zal brengen!